• Introductie

  Ruimte en Licht heeft de ambitie een actieve bijdrage te leveren aan het kennisniveau bij alle uiteenlopende doelgroepen én ze intensiever met elkaar in contact te brengen om visies, kennis en ervaringen te delen. Vraagstukken van morgen vragen om permanente betrokkenheid van alle stakeholders.
 • De formule

  Ruimte en Licht is er voor de ‘parttime’ OVL-professionals die een deel van hun tijd met openbare verlichting bezig zijn. Hen biedt Ruimte en Licht direct toepasbare informatie, checklists, factsheets en artikelen. Zodat ze ook in hun schaarse tijd goed geïnformeerd blijven.
 • Communicatiemogelijkheden

  Dankzij de krachtenbundeling van drie bepalende spelers heeft Ruimte en Licht een groot bereik. Alle openbare verlichtingsrelaties van Acquire Publishing (met onder meer titels Straatbeeld, Verkeer in Beeld, Verkeerskunde en Stedebouw & Architectuur), Expoproof (Dag van de Openbare Ruimte en Dag Verkeer & Mobiliteit) en OVLNL (IGOV/InnovatiePlaform) ontvangen het blad en de nieuwsbrief.
 • Alles voor u op een rij

  Hieronder alles nog even overzichtelijk voor u op een rij
 • Meer weten of reserveren?

  Neem dan contact op met de accountmanager of media-adviseur. Zij gaan graag met u in gesprek om op basis van uw doelstellingen een maatwerkplan samen te stellen.