Luminext BV


`smart lighting solutions`
www.luminext.eu DOORN , NEDERLAND

Luminext biedt oplossingen aan overheden en bedrijven om verlichting, sensoren en andere objecten in de buitenruimte veilig, duurzaam en energiezuinig te laten werken en efficiënt te onderhouden. U heeft de volledige regie over de buitenruimte.

Compleet beheer- en besturingssysteem
Met Luminizer heeft u zelf de regie over de buitenruimte en grip op wat er in het areaal gebeurt. Het complete beheer- besturingssysteem biedt een praktische module voor assetmanagement, totaal geautomatiseerd storings- en werkordermanagement, slimme tools voor het aansturen van de dynamische verlichting en overzichtelijke rapportages voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Totale regie
Met Luminizer bespaart u energie, heeft u altijd uw assetgegevens up to date, verlicht u op maat voor meer veiligheid en comfort op straat en zijn de onderhoudsprocessen uiterst efficiënt. Door de optimale bedrijfsvoering bespaart u tijd en kosten.

Flexibel en toekomstgericht
De open Luminizer software en systemen zijn volledig koppelbaar aan de gewenste IT-systemen en met alle merken en typen verlichtingsapparatuur. Hierdoor bent u flexibel en voorbereid op uw toekomstige keuzes. U bent klaar voor uw smart city.

'Luminext wil een duurzame, veilige, comfortabele en aantrekkelijke buitenruimte voor iedereen’.

Bedrijfsfoto's

Artikelen