Vakblad voor licht in de openbare ruimte

Ruimte en licht is het enige platform waar alles draait om openbare verlichting. Een onafhankelijk en hoogwaardig informatieplatform dat voorziet in de sterk groeiende behoefte naar diepgang én direct toepasbare kennis voor iedereen die bij openbare verlichting betrokken is.


Ruimte en Licht is er voor:

  • De fulltime OVL-professional. Voor wie naast technologie, wetenschap, praktijk, beleving en andere vakinhoudelijke thema’s ook aandacht besteedt aan organisatorische vraagstukken  als MVO, asset management, de rolverdeling binnen  de sector én de eisen die aan de lichtprofessional van de  toekomst worden gesteld.
  • De ‘parttime’ OVL-professionals die een deel van hun tijd  met openbare verlichting bezig zijn. Hen biedt Ruimte en Licht direct toepasbare informatie, checklists, factsheets en  artikelen, zodat ze ook in hun schaarse tijd goed geïnformeerd  blijven.
  • De stedenbouwers, landschapsarchitecten en andere professionals  die met de stad en de ruimte te maken hebben.
 

Ruimte en Licht 2- 2018

Special Vakbeurs Ruimte en Licht
 
Met onder meer:
 
  • Circulariteit en barrières
  • Ins en outs van de Zhaga connector 
  • Special Vakbeurs Ruimte en Licht

Dit nummer lezen

Deze editie is verschenen op 1 juni. U kunt dit nummer lezen door het te downloaden in onze digitale bibliotheekGratis voor leden!  Bent u nog geen lid van ons platform?   Bekijk hier de vele voordelen van een lidmaatschap.

 
U kunt deze editie ook los bestellen. Mail naar   klantenservice@acquirepublishing.nl